Sângerare vaginală

Buna ziua numele meu este Ionela Constantin am 28 de ani și în urma cu trei luni de zile am avut o operație laparoscop pentru scoaterea trompei uterine stângi plus ovarul stâng . Acum pot spune că am o menstra normala pe fiecare luna problema mea este că pe data de 18 luna aceasta am avut menstruația și mă ținut până pe data de 24. Pe 25, 26, 27 am avut contact cu soțul meu seara de seara. Azi de dimineață când m-am trezit sa merg la toaleta am văzut pe chilot sânge. Un sânge mai mult spre negru foarte puțin azi toată ziua am verificat și acea sângerarea a dispărut . Mă îngrijorez că nu știu ce ar putea fi. Va rog un răspuns. Va mulțumesc din suflet.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Daca menstruatia este normala si nu au aparut dureri sau sangerari repetate, nu ar trebui sa va ingrijorati. Daca insa observati durere si revenirea unei astfel de sangerari, in special in cantitate mare sau cu cheaguri de sange, mergeti la un consult la medicul ginecolog. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.