Rmn coloană lombara

În urma unui RMN facut din cauza durerilor mari de spate, am primit următorul rezultat: mic prolaps L4 cu atingere radiculare L4 stanga, L5 bilateral. Va rog da-mi explicați, este hernie de disc sau nu? Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, rezultatele RMN-ului trebuie interpretate neaparat de medicul specialist care se ocupa de cazul dvs., intrucat el cunoaste cel mai bine detaliile ce tin de afectiunea dvs. Diagnosticul herniei de disc este unul complex, asa ca medicul va poate explica ce alte investigatii sunt necesare daca aveti dureri mari de spate: https://doc.ro/durerea-lombara/hernia-de-disc-cauze-simptome-si-tratament#diagnosticarea-herniei-de-disc. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.