Punte dentara

In urma cu 2 ani am facut mai multe extactii de masele si acum as dori sa inlocuiesc maselele lipsa cu o lucrare.As dori sa stiu ce materiale as putea alege pt.lucrare...bugetul meu fiind unul mediu?Va multumesc anticipat si multa sanatate!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Carmen Trufaș - Medic Stomatologie

Buna ziua,

Pentru un raspuns cert este util sa luati aceasta decizie impreuna cu un medic stomatolog care va poate si analiza situatia. Decizia depinde, desigur, si de buget, insa si de multe alte aspecte: varsta dumneavoastra, starea gingiilor si a dintilor/maselelor ramase, daca suferiti de anumite afectiuni precum parodontoza, diabet, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.