Probleme ginecologice

Buna ziua mă numesc Dana și de câteva luni menstruația mea care în trecut dura maxim 4 zile acum durează 12 zile , bineînțeles ca am făcut un ECO in a 10 zi după menstruație deși nu o pot numi așa pt ca deja începea sa se oprească sângerarea iar la ECO mi sa spus ca am un posibil chist iar următorul medic mi-a spus ca sunt la ovulației și nu știu ce sa mai cred iar alt medic m a trimis la endocrinologie pentru Glanda tiroida unde mi-a ieșit la ECO un fm nodul dar care nu crede ca ar influența așa de mult problemele genitale .Nu știu încotro sa o mai iau pentru ca în scurt timp va trebui sa îmi apăra din nou menstruația și voi avea aceeași problema plus mirosul insuportabil . Multumesc și aștept răspuns

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, cred ca ar fi necesara si o cultura de secretie vaginala intrucat este posibila si o infectie- care ar fi raspunzatoare si de alterarea mirosului, dar influenteaza si durata menstrei, dar si un examen Babes-PapaNicolau. sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.