Pentru arsuri in timpul sarcini ce imi recomandati ceva care sa nu afecteze sarcina?

Ma numesc Alina! De 1 an jumate am gastrita si probleme cu bila{e lenesa}! De 7 saptamani sunt insarcinata si am niste arsuri foarte puternice non stop, vomit, am durere in piept, gust amar avand in vedere ca sunt insarcinata arsurile sunt mai puternice si de la sarcina! Nu stiu ce sa ma mai fac nu pot sa mananc nimic, vomit si ma arde asa de tare, ametesc, uneori nici in picioare nu pot sa stau si uneori ma ia asa cu o stare de lesin! Ce remedii mi-ati recomanda care sa nu afecteze sarcina! Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Cel mai probabil arsurile si disconfortul sunt amplificate de greturile specifice sarcinii. Va recomand sa mergeti la medicul gastroenterolog care va poate consulta si oferi anumite sfaturi pentru perioada sarcinii, in functie de istoricul dumneavoastra medical - de cat timp suferiti de gastrita, cat de severa este, etc. Puteti citi si acest articol, cu cateva sfaturi pentru calmarea simpromelor digetsive: https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/remedii-naturale-pentru-greata-din-timpul-sarcinii Doar dumneavoastra, insa, stiti cel mai bine ce va facea sa va simtiti rau iniante de sarcina si sa evitati anumite remedii sau solutii, daca contin ingrediente iritante. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.