Pasta de dinti cu fluor sau fara?

Buna ziua ! Va deranjez in legatura cu acest controversat fluor din pasta de dinti.Cum este mai bine sa ne periem dintii ,cu pasta cu fluor sa cu pasta fara fluor ?Exista deja mai multe tipuri de paste de dinti in farmaciile naturiste in special care nu contin fluoruri ? De ce ,daca fluorul este bun ???.....Ridic aceasta intrebare pentru ca sunt interesat de sanatatea mea si a copiilor mei si multumesc doamnei DOC care ne ajuta sa cautam sa traim cat mai sanatos ! Multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, am scris recent un articol pe aceasta tema, sper sa va fie de folos: https://doc.ro/sanatate/pasta-de-dinti-cu-fluor-este-sau-nu-sanatoasa-ce-spun-specialistii


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.