Menstruatia mea este normala?

Eu am menstruatie maxim o zi si jumatate si atunci nu pot spune ca sangerez , ci ca sunt mai degrama niste cheaguri sau bucati de tesut, sau un lichid rozaliu lipicios uneori. Vine regulat. Mai pateaza sa zic inca doua zile cu maroniu. Nu am primit pana acum nici o parere profesionala clara daca e ok sau nu. la momentul actual incercam de 3 ani sa facem un copil si toate analizele/ investigatiile au iesit bune la ambii. Poate sa fie aceasta menstruatie ciudata o cauza? Precizez ca de la 15 ani mi s-au prescris Diane 35 pentru dereglari hormonale si dureri de ovare si am luat cam 6 ani cu mici intreruperi.am fost tratata si de o anexita, tot pe la 16 ani,ca mai apoi sa se dovedeasca ca nu sufeream de asa ceva. Va rog sa imi spuneti daca menstra mea este normala sau ar trebui sa fac mai mukte investigatii. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna, da, ar trebui sa mergeti la un medic specializat in infertilitate pentru investigatii mai aprofundate, consult, ecografie si analize hormonale. Sananate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.