Medicament hipertensiune

Buna ziua, In luna februarie 2018, m-am prezentat la UPU Elias cu tensiunea 19/10. D-na doctor mi-a recomandat urmatorul tratament: - Norvasc 10mg 1/zi pranz; - concor 5mg 1/zi pranz. Din pacate, mi s-a sters din memorie al treilea medicament pe care trebuia sa il iau dimineata si seara. Dati-mi cateva denumiri, poate imi aduc aminte, doctora din pacate s-a pensionat. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, cel mai important in acest moment este sa va gasiti un alt medic specialist la care sa mergeti in continuare, chiar daca cel care se ocupa de cazul dvs. s-a pensionat. In sectiunea dedicata Hipertensiunii arteriale, gasiti numeroase articole despre tratamente si optiuni: https://doc.ro/hipertensiune/tratament-hipertensiune. Recomandarea mea este sa nu amanati vizita la medic si sa il intrebati pe acesta in ce consta tratamentul dvs. si sa va dea o reteta scrisa. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.