Inflamare fren sau preput

Buna ziua ! De cateva zile , in urma unui contact sexual neprotejat , am constatat o inflamare destul de mare a preputului sau a frenului in sine , nu stiu sigur . Trebuie sa precizez ca sunt necircumcis , iar datorita acestei inflamari , nu mai pot acoperi inapoi glandul . Nu ma doare , nu simt vreo iritatie , doar putin disconfort si , desigur , ingrijoare . As dori sa aflu ce este , daca este ceva grav si ce as putea sa fac . Stiu ca ar fi cel mai indicat sa merg la un medic urologist , insa momentan nu sunt acasa , sunt ocupat cu admiterea la facultate . As fi foarte recunoscator pentru un sfat , un ajutor ! Va multumesc anticipat !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua, poate fi vorba despre o fimoza https://doc.ro/sanatate/fimoza-si-parafimoza-tratament-si-complicatii insa asa cum ati spus si dumneavoastra, este absolut obligatoriu sa fiti vazut de un medic urolog. Puteti opta pentru o consultatie intr-o clinica din orasul in care va aflati in acest moment, daca nu puteti ajunge la medicul care va urmareste de obicei. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.