infectie

In urma cu vreo 17 ani, am fost diagnosticat cu o infectie inghinala, am urmat tratament cu Dermovate, mi-a trecut, insa din pacate, diagnosticul nu a fost bun, am ramas cu urmari pe care eu le consider cu circumstante agravante, un miros extrem de neplacut in zona uretro-genitala, avand pana in prezent suspiciunea de a nu avea doar Inghinalis, ci probabil si o alta afectiune uretro-genitala, fac niste analize pentru Chlamydia si Gonoree, urmeaza Sifilis si Trichomonas. Nu este in regula sa ai o materie vascoasa in zona rectala, dupa fiecare scaun. Nu stiu de ce infectie sunt contaminat? Ce analize imi recomandati, tinand cont si de lichidul seminal, dar si zona uretro-genitala au un miros extrem de neplacut. Astept cu interes un posibil raspuns, cu deosebita consideratie, Muresan Sebastian.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Sfatul meu este sa va adresati unui medic specialist in boli venerice ori unui urolog, intrucat el este in masura sa va recomande un set complet de analize ori anumite investigatii suplimentare, care pot elucida cauza mirosului neplacut. In acest articol, descoperiti modalitatile de diagnosticare a bolilor cu transmitere sexuala: https://doc.ro/sanatate/totul-despre-bolile-cu-transmitere-sexuala#diagnosticare-BTS, insa nu uitati ca medicul este cel care va poate pune diagnosticul. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.