Implant silicoane

Buna ziua! Ma numesc Abagiu Cristina. Doresc sa imi fac implant cu silicoane si va rog frumos sa imi recomandati un medic care ar putea sa ma ajute in aceasta problema. Va multumesc frumos! O zi frumoasa!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Din pacate nu va pot face o recomandare de acest tip, fiindca doar dumneavoastra sunteti in masura sa alegeti medicul care vi se potriveste, iar decizia trebuie sa fie luata in completa cunostinta de cauza. Sfaturile pe care vi le pot da sunt sa va informati temeinic inainte, si sa profitati de avantajele internetului pentru a face o cercetare cat mai amanuntita a medicului - experienta, cazuri, pareri ale pacientelor, etc. Mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.