Hipertensiune 140/90

Spuneți-mi, vă rog, cât de gravă e problema mea, în funcție de rezultatele obținute în urma unei investigații cardiologie? Precizez următoarele: nu sunt fumatoare, nu consum alcool am un stil de viață sedentar, cu exercitii fizice puține catre deloc, în afară de mersul pe jos, aproximativ 2 km/zilnic. Mulțumesc ( atasez documentele)

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Detaliile sunt destul d egreu d eobservat in imaginea trimisa de dumnevoastra, insa indiferent de acest aspect, recomandarea este sa mergeti la medicul cardiolog pentru o interpretare in context clinic. In acest moment nu stiu anumite detalii, cum ar fi de exemplu daca au existat anumite simptome care au dus la realizarea acestor investigatii sau este doar un control de rutina. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.