Gastrita

Buna Ziua,cu o luna in urma am inceput sa am greturi dupa mancare si sa fac saliva in gura si sa vomit...am banuit ca este Helicobacterul dar am facut analiza si a iesit negativ acum am aceleiasi simptome...posibil sa fie vreo gastrita?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, faceti si o ecografie hipocondru drept si apelati la un medic gastroenterolog - poate va confruntati cu o problema la nivelul veziculei biliare sau hepatice. Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.