fetita mea de 6 ani

Fetita mea are 6 ani si as vrea sa stiu ce pot face ca nu se mai scape pe ea noaptea? Asta se întâmpla câteodată, nu zi de zi. Ce pot face ca sa simtă ca o trece treaba mica si sa se trezească singura?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Udarea patului in timpul noptii poate avea multiple cauze, dupa cum puteti afla din acest articol amplu: https://doc.ro/sanatate/enurezisul-ce-cauzeaza-udarea-patului-in-timpul-noptii. Enurezisul poate fi prevenit daca se iau cateva masuri simple, cum ar fi limitarea cantitatii de lichide – mai ales in apropierea orei de culcare. Este bine si sa mergeti cu fiica dvs. la un medic, pentru ca el este va stabili cel mai eficient tratament in acest caz. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.