Este ceva îngrijorător ?

Buna ziua. Sunt însărcinată in aproape 9 săptămîni iar de vreo saptamana mai exact 9 zile am niște scurgeri vaginale de culoare cenușiu deschis, remarc ca la început scurgerile au fost incolore spre albicioase. Din câte am citit este normal sa le am pentru ca se elimina resturile de sânge rămase de la menstruație dar ma îngrijorează Pt k nu știu dacă este normal sa le am mai mult de câteva zile știam ca doua trei zile este normal dar nu mai mult, eu nu sunt in tara iar aici sistemul medical merge foarte greu și nu știu ce măsuri sa iau Pt k anul trecut am am fost in aceiași situație doar k scurgerile au fost foarte închise la culoare maro închis și după aceea sângerări de culoare roșu deschis spre închis după care am fost de nenumărate ori la urgente in care mi se spunea k este totul ok îmi tot făceau analize care erau ok și într-un final după aproape trei saptamani de insistenta m-au programat la ecograf și sa mi se spună k sarcina sa oprit din evoluție la 5 sapatamani eu având 9 saptamani aproape 10 saptamani de sarcina. Întrebarea mea este dacă reprezintă vreun pericol scurgerile astea și dacă ar trebui sa urmez vreun tratament, remarc k scurgerile nu miros urat și nu am mâncărimi sau arsuri. Multumesc frumos.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Nu sunt normale nici eliminarile de sange, nici mirosul secretiei. Este recomandat sa mergeti la camera de garda a unui spital pentru un consult cat mai rapid, nu trebuie sa asteptati programarea


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.