Dureri stomacale

Buna ziua, Sper sa ma puteți ajuta cu niște răspunsuri. De câteva zile am o stare de rău și de greață și o durere in stomac. Simt ca și cum as avea o piatra, ca o senzație de prea plin. Puteți oare sa-mi spuneti care ar fi cauza și oare ce tratament as putea urma? Sunt foarte speriata.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Buna ziua, este important sa mergeti la un medic pentru investigatii, daca aveste simptome nu au trecut, asa cum spuneti, de cateva zile. Cauzele pot fi foarte multe si este practic imposibil sa va ofer un diagnostic... poate fi o toxiinfectie alimentara, o indigestie, o infectie sau o afectiune precum refluxul gastro-esofagian. Ar fi util sa faceti o serie de analize de sange si eventual o endoscopie. Medicul va va intreba si alte detalii utile de tipul: ati facut sau nu febra, aveti sau nu pofta de mancare, aveti sau nu scaun normal, etc. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.