Dureri pancreas, stomac, balonari si multe gaze intestinale

Buna ziua! De 3 ani am niste dureri in partea stanga, gaz intestinale, digestie proasta, balonari. Am ajuns sa mănânc doar piept de pui pe grătar și legume foarte si nici asa nu e ca stau prea bine, nu stiu ce sa mai fac, am slăbit îngrozitor. Am fost de nu stiu cate ori la diferite spitale, am făcut analize de sânge, ecografie abdominala si pelviana, dar e totul e in regula, nu inteleg, daca totul e in regula, de ce am durerile astea? Tin sa mentionez ca acum 3 ani am avut o operație prin laparoscopie, unde mi-au scos fierea având pietre... Aveam deja probleme cu digestia de dinainte, în trecut suferind si de gastrita cronica cu helicobacter, dar dupa scoaterea fierei totul sa agravat, digestie zero, dureri care pleaca de la stomac si coboară în jos spre burta dupa fiecare masa, dureri pancreas, balonari si crampe abdominale. Ce ar putea fi??? Va multumesc anticipat!!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

In acest articol descoperiti cele mai comune cauze ale durerii de stomac: https://doc.ro/sanatate/cele-mai-comune-cauze-ale-durerii-de-stomac. Recomandarea mea este sa va adresati unui medic gastroenterolog daca aveti aceste probleme, pentru a va pune un diagnostic. El va va prescrie un tratament si va recomanda anumite schimbari in dieta si in stilul de viata, pentru ca ati mentionat ca ati suferit in trecut de gastrita cronica: https://doc.ro/sanatate/gastrita-cauze-simptome-si-tratament. Desigur, cauza crampelor abdominale poate fi una complexa, dupa cum puteti citi in acest articol: https://doc.ro/totul-despre-colita-ulcerativa/totul-despre-durerea-abdominala. Nu uitati sa ii spuneti medicului toate simptomele pe care le aveti, intrucat aceste informatii il vor ajuta in stabilirea diagnosticului. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.