Durere la bratul drept

Buna seara. Am o durere la bratul drept de la cot in jos de aproape 60 zile. Nu am avut nici un accident sau efort fizic. Care poate fi cauza ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

Pentru un raspuns cert ar trebui sa mergeti la un consult reumatologic, eventual si la unul neurologic. Cauzele pot fi multiple si sunt necesare consultatii la care medicul sa va poata palpa si recomanda o serie de investigatii, daca este cazul. Poate fi o problema neurologica, poate si o intindere musculara aparuta de exemplu in timpul somnului, de care sa nu va dati seama. Depinde foarte mult si de stilul dumneavoastra de viata, de varsta, cum si cat folositi bratul, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.