Durere în spate in zona plămânului stâng

Bună ziua.De câteva zile mă doare foarte tare în spate,in zona plămânului stâng,pe interior.Banuiesc că ar putea fi o simpla răceală pentru ca am dormit intr-o seara cu geamul deschis(acum 3zile).Dar durerea este ca o arsura și aseară s-a răsfrâns și în față,către coșul pieptului.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va rog sa mergeti la medicul de familie sau generalist, care va poate asculta respiratia si va poate palpa pentru a-si forma o parere. Durerea poate avea mai multe cauze, de la o intindere musculara, pana la o afectiune pulmonara. Ar fi utila si o radiografie pulmonara, pentru un diagnostic cert, alaturi de analize de sange. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.