Durere de calcai si talpa piciorul drept

Buna seara! Am de trei saptamani o durere continua la calcaiul si talpa piciorului drept. Am fost la medic, am facut radiografie si nu a iesit nimic. Am nevoie de un sfat pentru ameliorarea durerilor care ma trezesc din somn. Mentionez ca lucrez ca mecanic auto. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

Nu stiu la ce specializare ati mers, insa ar fi util un consult reumatologic, daca nu ati facut acest lucru deja. Pe langa radiografie pot fi utile si alte investigatii, recomandate de medic. Va rog sa cititi si informatiile din acest articol, va pot fi de ajutor: https://doc.ro/sanatate/durerea-de-calcai-din-ce-cauza-apare-ce-remedii-functioneaza-si-cand-sa-mergi-la-medic

Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.