Despre avort spontan

Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Am rămas însărcinată și am pierdut sarcina la 6 saptamani. E normal sa mai am scurgeri maronii? A trecut o luna si o saptamana si tot mai am scurgeri. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, este important sa discutati cu medicul dvs. ginecolog despre simptomele cu care va confruntati si sa nu omiteti niciun fel de informatie care i-ar putea fi de folos. In unele situatii, scurgerile ori secretiile pot trada anumite complicatii, asa ca cel mai bine ar fi sa va programati la un control. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.