Complicatii dupa AVC

Bună ziua. Tatăl meu a suferit un AVC iar acum acuză probleme la înghițire și stări de greata. Oare se poate face ceva în această privință?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Este dificil de spus daca aceste doua simptome au legatura sau nu cu acest AVC, fiindca am foarte putine date - nu stiu exact ce fel de AVC a fost, unde a fost localizat, complezitatea lui si, cel mai important, daca tatl dumneavoastra a ramas cu sechele impostante, precum paralizii, care pot afecta si muschii sistemului digestiv. Va rog sa mergeti la medicul specialist care l-a tratat dupa producerea AVC-ului. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.