Colesterol

Buna ziua! Am colesterol marit, valoare totala in jur de 300, fac tratament cu Arterin, dar din când în când am palpitații, acestea pot fi din cauza colesterolului? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, un raspuns cert va poate oferi medicul dumneavoastra cardiolog, in functie de diagnostic si de rezultatele investigatiilor precum ecografie cardiaca. Puteti citi mai multe despre posibilele cauze ale palpitatiilor in acest articol: https://doc.ro/angina-pectorala-cardiopatie-cauze-simptome-complicatii/palpitatiile-de-ce-apar-cand-sa-ne-ingrijoram-si-cum-se-trateaza


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.