Ciroza hepatica

Bună seara imi cer scuze ca va deranjez la ora asta, va urmăresc din copilărie pana in prezent. Am o mare problema si pare ca doctorii din spitale dau din umeri și sunt nepăsători. Am o relatie cu un băiat de aproape 7 ani, a fost diagnosticat cu hepatita c, a urmat un tratament 8 luni timp de 28 de zile a scăpat de virus dar a dat în ciroza mai clar ascita. El are si talasemie majora, a slăbit mult lichid face continuu e tot mai rau. Tin sa mentionez ca a fost operat si de splenotomie daca nu gresesc. Face in 2 zile 28 de ani nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa ii donez o parte din ficatul meu dar riscurile sunt mari de asemenea. Nu as fi in stare sa îl pierd... are 1,75 si cântărește 43 de kilograme, de 1 an de zile ne plimbam la sp militar si parca degeaba, nicio schimbare mai mare de faptul că trăiește. Acum 3 luni a murit tatăl lui, avea diabet și ambele picioare amputate si probleme cardiace, a rămas decât mama lui și eu si suntem disperate după orice fel de ajutor chiar sfat, va rog din suflet sa ne ajutati. Transfuziile de sânge le face ambulatoriu la sp militar, e supra încărcat cu feritina la dr felix nu se mai administrează, chelatorul de fier nicăieri nu se mai da, doar in farmacii unde sunt 1400 de lei, care e foarte mult pt noi, pastilele lui zilnice costa in jur de 1100 de lei pe lună, abia ne descurcam. Nu vreau sa cer bani vreau doar sa se faca bine sa isi creasca copiii si nepoții sănătos, e un om bun, un suflet nevinovat, nu merita sa fie ignorat. Va rog din inima sa ne ajutati si am sa ma rog la Dumnezeu pentru sănătatea dvs si a celor dragi toata viata mea doar ajutati-l pe Răzvan!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

ar trebui sa va adresati pentru o abordare comrehensiva a cazului unui centru de hepatologie de excelenta, precum clinica dlui Prof. dr.Irinel Popescu de la Spitalul Fundeni, in acel institut exista si clinica specializata in hematologie, sanatate !


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.