Circulație periferică, tahicardie

Bună ziua, am mai multe probleme ca nici nu stiu unde sa le încadrez. Eu am circulație periferică gravă adica imi trebuie o temperatură de minim 25 de grade pentru a nu-mi fi frig la 20 de grade imi îngheață picioarele mai putin de atat chiar imi amorțesc degetele si de la mâini se albastresc cu furnicaturi. Și asta imi afectează inima ? Dr. de familie mi a dat diagnosticul de tahicardie 90 si 100 de bătăi pe minut si magneziu si sa beau apa minerala atât. Imi țiuie urechile in special seara si aproximativ toata noaptea, ziua mi se înfunda urechile pentru câteva ore bune de raman surda, noaptea beau multă apă, multă peste un litru si mi se usucă gura foarte tare. Cat de mult ajuta gingo biloba la circulație am luat 2 luni si nu am observat nimic. Multumesc pentru timp. O zi minunată.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Multe dintre simptomele pe care le indicati pot sa semnalizeze probleme de sanatate si din alte sfere, insa nu stiu daca suferiti, de exemplu, de diabet. De asemenea, nu stiu daca aveti probleme cu colesterolul si suferiti de dislipidemie sau ateroscleroza. Va recomand sa mergeti la un consult cardiologic, pentru a confirma diagnosticul pus de medicul dumneavoastra de familie. Puteti citi mai multe despre boala arteriala periferica aici: https://doc.ro/colesterol/boala-arteriala-periferica-complicatii-si-preventie


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.