Circulație arterială deficitara Boala Burger

Cangrena de dimensiuni 1 cm/1cm pe laba piciorului. Singurul tratament care ne-a fost indicat: Vessel Due, Pentoxiretard, Aspenter. Iar tratament pe rana sa punem Vulnamin praf și sa bandajam locul. Din 6 in 6 luni am făcut tratament pe vena la spital cu Ilomedin câte 10 zile. Operațiunile astea le fac de 3 ani și nu e nici un rezultat vizibil. De 3 ani nu vrea sa se vindece. Băiatul meu are 31 de ani. El are aceasta problema! Aveți o alta soluție?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua, este important sa urmati intocmai tratamentul prescris de medic si sa discutati cu specialistul despre faptul ca rezultatele intarzie sa apara. Recomandarea mea este ca fiul dvs. sa fie consultat de un medic specialist si sa ii detaliati medicului toate simptomele, pentru a putea evita complicatiile. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.