Chist sinovial

Buna ziua, am un chist sinovial la mana dreapta. Am fost operata acum 20 de ani, dar a reaparut mai mare si s-a si extins. Va rog sa-mi spuneti daca exista tratament pentru acest chist sau trebuie intervenit chirurgical din nou? Catre ce clinica sa ma indrept pentru operatie? Multumesc mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua, chisturile sinoviale pot avea la baza mai multe cauze, dupa cum puteti afla din acest articol: https://doc.ro/sanatate/de-ce-se-formeaza-chisturile-sinoviale-si-cum-putem-scapa-de-ele. Pentru chistul sinovial de la mana, optiunile de tratament sunt numeroase: imobilizare cu bretele de compresie, orteze specifice, aspirarea lichidului, fizioterapie sau, dupa caz, interventie chirurgicala. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.