Ce trebuie sa fac?

Ma simt foarte balonata si ma doare in capul pieptului si am avut si stare de voma. Am luat Fiobilin si Motilium ma lasa durerea dar inca mai simt o jena si cand mananc ceva usor simt ca se intareste stomacul si am o stare de somnolenta. Ce pot sa iau? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Depinde foarte mult de cauza acestor simptome si ar fi util un consult medical. De asemenea, nu stiu de cat timp manifestati aceste simptome, daca ati facut sau nu febra, ce ati mancat inainte si in timpul acestei perioade. Repet, cauzele pot fi multiple, de la indigestie, toxiinfectie alimentara, reflux gastroesofagian, arsuri gastrice, sindrom de intestin iritabil, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.