Ce sunt aceste pete?

Mi-au aparut prima dată niste bubite roșii, ca muscaturile de tântar, ce ma mananca foarte tare, după care s-au transformat în pete rivalii cu un punct in mijloc ce ar arata ca ar fi muscatura... Durata lor este de 2-3 săptămâni si pe urma dispar... Se repeta de vreo 3-4 ani... Acum sunt ceva mai accentuate. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va programati la un medic dermatolog in perioada in care va apar aceste semne pe piele, pentru ca ele pot avea si alta cauza - de exemplu, ar putea sa nu fie cauzate de insecte. Cand discutati cu medicul dermatolog, nu uitati sa ii spuneti toate simptomele cu care va confruntati, pentru ca aceste informatii il ajuta pe specialist sa stabileasca diagnosticul corect si sa va recomande tratamentul optim. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.