Ce problema am ?

Am o problema de aproximativ 3 ani jumătate . De când mi-am început viața sexuală ma lupt cu mâncărimi , scurgeri vaginale , usturime la urinare , inflamare . Am fost la medic dar nu mi-a ieșit nimic . M am tratat 3 ani jumătate cu fel și fel de tratamente și mi-a trecut o perioada după care mi-a apărut iar . Îmi dispar o perioada și îmi apar iar mâncărimile și toate cele enumerate mai sus . Nu mai știu ce sa fac , va rog sa ma ajutați . In tot acest timp partenerul meu nu s-a tratat corespunzător . El nu are niciun simptom enumerat mai sus . Va mulțumesc! As fi tare bucuroasa sufletește dacă m-ați putea ajuta .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, este posibila prezenta unei infectii funcgice - intretinuta si de partenerul care va poate reinfecta daca nu se trateaza simulatn. mergeti la medicul ginecolog pentru o noua cultura vaginala si tratament, rugati sa va indrume si pentru tratarea partenerului https://doc.ro/sanatate/candidoza-vaginala-tratamente-locale-si-ovule


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.