Ce pot face sa ma ingras?

Buna ziua! Am o problema cu greutatea, am 34 de ani si doar 44 de kg si as dori sa ma ingras câteva kilograme, dar nu reusesc. Din pacate nu sunt o persoana foarte mancacioasa, dar eu cred ca mai mult din cauza stresului nu mai am pofta de mancare. As dori un sfat de la dvs. Cum ar trebui să procedez sau daca as lua ceva pilule împotriva stresului, as reusi sa fiu mai liniștită? M-ar ajuta cumva?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Buna ziua, este important sa mergeti la un medic, eventual la un endocrinolog, pentru a putea depista cauzele scaderii in greutate. In aceste articole https://doc.ro/controlul-greutatii/dieta-pentru-crestere-in-greutate-si-marirea-masei-musculare si https://doc.ro/dieta-si-sport/ce-ar-trebui-sa-mananci-ca-sa-te-ingrasi veti gasi multe informatii utile despre alimentele care va ajuta sa luati in greutate intr-un mod sanatos. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.