Ce afectiuni se manifesta prin ameteli ?

Buna ziua ! Ma confrunt cu ameteli la ridicarea de jos sau din pat si asta de cateva luni de zile care imi dau si senzatie de greata .Tot de atunci am si dureri in umeri. Am facut o radiografie de coloana cervicala si am tasare pe C5 si C6. Problemele cervicale pot da ameteli ?Multumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Da, exista o multime de afcetiuni care se pot manifesta si prin ameteli, inclusiv cele ale coloanei cervicale. Va recomand sa discutati cu un medic neurolog pentru cateva recomandari. Puteti citi si aceste articole, daca va ajuta prin o serie de sfaturi. Multa sanatate!

https://doc.ro/sanatate/ce-afectiuni-se-pot-manifesta-prin-ameteli-frecvente

https://doc.ro/sanatate/ameteala-la-ridicarea-brusca-ce-afectiuni-poate-indica

https://doc.ro/sanatate/spondiloza-cervicala-care-sunt-cauzele-si-cum-tratam-durerea

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.