Candida

Bună ziua! Am fost la un control ginecologic în urma unei mâncărimi și usturimi la urinare. A reieșit ca am căpătat candida. Iau tratament cu polygynax și flucovim. Înainte de asta am avut raport sexual cu partenerul, iar a doua zi lui i-au apărut pe capul penisului câteva bubițe mici, iar acum îl ustura la urinare. Ce tratament poate lua el?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Partenerul dumneavoastra ar trebui sa vada un medic urolog, pentru a stabili cu exactitate daca este vorba tot despre candida. Avand in vedere infectia dumneavoastra, aceasta ar fi indicatia, insa este ideal ca poata fi o certitudine. Daca se confirma diagnosticul de candidoza, va primi cel mai probabil un tratament local.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.