Cancer pulmonar

Buna, pentru cancer pulmonar cu celule mici se face imunoterapie? Sotul a facut chimioterapie cu cisplatin 6 sedinte, acum face tratament cu pastile Topotecan, am citit despre imunoterapie dar nu am inteles daca ar fi potrivit pt el

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC

Buna ziua, am abordat tema acestui tip de cancer in cateva articole. Va recomand sa le cititi pentru a afla mai multe detalii privind tratamentul: 

https://doc.ro/cancer-pulmonar/tratamentul-cancerului-bronho-pulmonar-cu-celule-mici

https://doc.ro/sanatate/cancer-pulmonar-celule-mici-sperante-prognostic-bun


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.