Buna ziua, mă numesc Adela și de curând mi-am făcut ceva analize, radiografie și mi-a ieșit o răceală netratata la plămâni. Problema este că nu știu ce fel de tratament să iau, deoarece alăptez și nu aș vrea să o las pe bebica mea fara lăptic.

Am rezultatele de la radiografie și aș dori să vă arăt, acolo îmi arătă că am probleme și cu coloana, sunt foarte necăjită deoarece nu știu ce fel de tratament să iau pentru a nu se agrava mai rău. Mulțumesc frumos pentru înțelegere ?.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, trebuie sa tratati mai intai infectia pulmonara care se poate agrava in lipsa tratamentului specific, pe baza recoamndarilor facute de medicul pneumolog, pentru afectiunile la nivelul coloanei poate ca sunt necesare proceduri de fizioterapie si kinetoterapie, sanatate


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.