Bulbita

Buna ziua, va rog din suflet sa mi recomandați un tratament " minune" sa ma vindec definitiv de Bulbita . In urma unei Rx gastri rezultatul este: esofag normal, stomac cu mică cascada anterioară, lichid de hipersecreție in cantitate mai mare, pliuri neuniform îngroșate, hiperchinezie astrală, bulb nepmogenopacefiat cu zone de edem rotund ovalare cu diametrul 3-5 mm, cea mai mare de 5 mm spre mică curbura ( Bulbita) , aerobulbie, cadru duodenal normal, tranzit intestinal accelerat, intermitent." Cu alte cuvinte medicul mi-a spus ca am un ulcer cu gastrită. Mi-a recomandat tratament timp de trei sapt cu controloc si gaviscon comprimate de supt, am terminat acest tratament si as dori din partea Dvs o schema de tratament pt vindecare completa. Imi este teama sa nu se agraveze si sa apara complicații.Mulțumesc frumos pt timpul acordat si astept un raspuns cand este posibil. O zi buna. Daniela Andrei.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Diagnosticul dumneavoastra nu poate beneficia de un tratament minune si nici d eo vindecare completa. Ulcerul asociat cu gastrita necesita adaptarea stilului de viata, in special prin alimentatie, controale regulate la medic pentru monitorizare si tratament medicamentos atunci cand medicul indica acest lucru. Va recomand sa cititi acest articol https://doc.ro/dieta-si-sport/17-elemente-esentiale-ale-regimului-pentru-gastrita-si-ulcerul-gastroduodenal si sa luati o decizie privind necesitatea continuarii tratamentului impreuna cu medicul gastroenterolog care v-a urmarit si pana acum. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.