As dori sa stiu un tratament medicamentos pentru picioare (s-a extins si la corp) umflate foarte tare.

As dori sa stiu un tratament medicamentos pentru picioare (s-a extins si la corp) umflate foarte tare. Persoana care acuza aceste dureri a dormit in cort o perioada de 4 zile, oare aceasta sa fie cauza? Si mai mananca bicarbonat - un pliculet pe zi.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, recomandarea mea este ca persoana sa mearga la medic si sa detalieze simptomele pe care le are, pentru a i se stabili un diagnostic. Cauzele picioarelor umflate pot fi multiple, dupa cum am scris in acest articol: https://doc.ro/totul-despre-insuficienta-venoasa/totul-despre-picioare-umflate. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.