Apariția unor echimoze, pete

Buna ziua. In urma cu 3 zile am observat aparitia unei echimoza sau pete pe piciorul baietelului meu de 1 an si 3 luni, nu i-am dat importanta crezând că este o lovitură, după putin timp am observat acelasi lucru si pe mana mea, aseara din nou pe picior. Nu stim ce poate fi, nu este dureros, nu ne mănâncă. Ma gandesc sa nu fi luat din parc ceva. O sa atașeze si foto. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua,

Mergeti va rog la un medic dermatolog, atat cel mic cat si dumneavoastra, pentru un diagnostic cert. Nu cred ca ati reusit sa uploadati si o poza, si nu imi pot sa seama exact cum arata si ce textura au aceste pete, ce culoare au, daca pielea este inflamata, calda. Este important daca ati observat si alte simptome precum durere de cap, letargie, somnolenta, greata, etc. Cauzele pot fi foarte multe, de la alergii, intepaturi de insecte, dermatite de contact sau alergii, asa ca este important sa va vada un medic.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.