Anxietate

Buna ziua,acum aproximativ o luna de zile am trecut printr.o situatie,pot spune pentru mine putin traumatica,pentru o mana fracturata am fost purtata din medic in medic,spunand ca nu este nimic grav pana am ajuns la operatie,a urmat spitalizare,externare,iar spitalizare si asa mai departe,dupa ultima internare,sau cel putin atunci am constatat eu prima data,am ramas cu o senzatie de lipsa de aer in piept,fara nici o durere,fara nod in gat,etc.am consultat si un medic psihiatru spunand ca poate fi o stare de anxietate,dar nimic sigur,ideea este ca lipsa mea de aer este continua,nu inceteaza nici ziua ,nici noaptea.Poate fi aceasta o stare de anxietate sau poate fi si altceva?mentionez faptul ca la caldura si frig starea aceasta ,lipsa de aer ,se accentueaza.multumesc,astept razpunsul dumneavoastra

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Unul dintre simptomele anxietății poate fi lipsa de aer. Totuși, există și situații în care anxietatea este o consecință a unei afecțiuni medicale precum: hipotiroidismul, diabetul, afectiunile cardiace, afecțiunile respiratorii. De aceea, recomandarea mea este să mergeți la un consult de specialitate, pentru a identifica exact cauza apariției acestui simptom. Mai multe despre anxietate, puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-depresie-si-anxietate/anxietatea-cauze-simptome-tratament.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.