Analiza Rmn

Mi s-a spus la examenul Rmn ca am dilatatie minima a spatiilor lichidiene perivasculare Vircow Robin parieto occipital dreapta si chist mucoid cu diametrul de 15 mm, perete sinus inferior drept, cu îngroșare a mucoasei sinus maxilar drept, minima îngroșare a mucoasei sinus etmoidal drept, posterior. Vreau sa stiu daca se impune tratament in aceasta situatie.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va adresati medicului dvs. care v-a recomandat efectuarea acestei investigatii, intrucat el cunoaste toate detaliile legate de cazul dvs. si este cel mai in masura sa interpreteze rezultatele RMN-ului. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.