Aluniță modificata

Am o aluniță pe picior care și-a modificat culoarea din roșiatic in negru. Ea măsoara in diametru 6 mm. Atașat se găsește și o imagine a acesteia. Întrebarea mea este ce tip de aluniță este? Mulțumesc de răspuns! O zi frumoasa !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua,

Va rog sa mergeti la un consult dermatologic pentru o serie de investigatii precum dermatoscopie, pentru ca specialistii sa poata analiza alunita in detaliu. Depinde foarte mult, de exemplu, daca alunita a crescut sau si-a modificat culoarea intr-un timp foarte scurt, daca aveti cazuri de cancer de piele in familie, etc. Va poate fi de folos si acest articol: https://doc.ro/sanatate/totul-despre-alunite 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.