Buna seara

Am fost depistat cu virusul de hepatita c acum 9 ani de zile. Abia dupa cativa ani, cand aveam incarcatura virala de 8 milioane iar fibroscanul F3, mi s-a aprobat si mie dosarul pt peginterferon alfa 2a si copegus (ribavirina).

In momentul de fata am reusit sa gasesc o persoana care m-a ajutat si mi-a platit sa-mi fac viremia care este nedetectabila, dar fibroscanul nu am reusit sa-l fac sa vad in ce stadiu se afla ficatul meu dupa tratament...

Doctorii stiu sa spuna gata felicitari te-ai vindecat, sa scape de pacientii care nu le ofera spaga...cei cu bani traiesc si isi fac analizele saptamanal iar cei amarati isi fac analizele cand vor medicii.

Sotia mea este insarcinata in 8 luni, acum o luna a fost depistata cu diabet la spitalul municipal iar din lipsa asigurarii medicale nu i s-a dat niciun rezultat, nicio analiza, ceva la mana ca este bolnava si de ce boala sufera.

De ce nu i s-a eliberat? Celor amarati, pe zi ce trece, ne va fi din ce in ce mai greu, suntem luati in bataie de joc peste tot. Ai bani toata lumea se uita la tine, nu ai bani toti iti intorc spatele.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Marian Burcea

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.