Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Ce este sebumul și cum se gestionează excesul?

Sebumul este o substanță uleioasă produsă de glandele sebacee, cu rol în...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum tratezi mâinile uscate și crăpate

Vremea rece și vântul aspru de iarnă, de exemplu, pot duce la uscăciunea...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

De ce crapă pielea pe genunchi și la coate?

Odată cu instalarea anotimpului rece, pielea suferă modificări, adesea...

Citeşte mai mult
Medicină

Totul despre erizipel: cauze, simptome, tratament

Erizipelul este o infecție bacteriană a pielii, mai precis o formă de celulită...

Citeşte mai mult
Medicină

Diferența dintre vărsat de vânt și pojar

Printre bolile copilăriei se numără varicela (vărsatul de vânt) și...

Citeşte mai mult
Simptome și afecțiuni la copii

Totul despre vitamina D si eczemele la copii

Se pare că vitamina D ușurează simptomele dermatitei atopice (numită și...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Iritațiile cauzate de stres: cum le gestionezi?

Stresul emoțional poate afecta nu doar mintea, ci și corpul unei persoane,...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.