Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Medicină alternativă

7 soluții simple și ieftine împotriva mătreții

Problemă cu care se confruntă mulți dintre noi, mătreața este o afecțiune...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Măști de casă pentru mâini catifelate

Ca să scapi de asprimea pielii mâinilor, îți oferim mai multe...

Citeşte mai mult
Stare de bine

5 situatii in care soarele "te arde" fara sa iti dai seama

Protectia solara nu ar trebui sa fie conditionata doar de perioada de vacanta...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Radiatiile UV au efecte si asupra creierului si a sistemului endocrin

Poate ca in sezonul estival, multi dintre noi se gandesc deja la concediu...

Citeşte mai mult
Prevenirea îmbătrânirii premature

Ce poti face cand scade productia de colagen

Pe masura ce inaintam in varsta, pielea noastra produce din ce in ce mai...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.