Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Sarcină

Pielea lăsată după sarcină - soluții care funcționează

Deși pielea lăsată nu reprezintă o problemă medicală, unele femei nu se...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum se pot vindeca cicatricile după procedurile dermatologice

Când vine vorba despre pete hiperpigmentare, aspect tern al pielii,...

Citeşte mai mult
Sănătatea bebelușului

Crustele de lapte la bebeluși: soluții și când să mergi la medic

Numai 7% dintre bebeluși continuă să manifeste simptomele crustelor de...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum îngrijești corect tenul cu rozacee

Simptomul cel mai evident al rozaceei este roșeața obrajilor, nasului,...

Citeşte mai mult
Sarcină

Vergeturile în sarcină: de ce apar și cum le previi

Vergeturile reprezintă o problemă cu care se confruntă multe femei în...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Soluții eficiente pentru tratarea cicatricilor

Cicatricile pot apărea în numeroase contexte, precum în urma...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.