Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Medicină

Dishidroza: cauze, simptome și tratament

Dishidroza palmară sau plantară este o formă de eczemă caracterizată prin...

Citeşte mai mult
Medicină

Îngrijirea escarelor - sfaturi practice

Tratamentele pentru escare includ schimbarea regulată a poziției, folosirea...

Citeşte mai mult
Despre cancerul de piele

Cele mai răspândite mituri despre alunițe, DEMONTATE

Cel mai frecvent mit este acela legat de faptul că, dacă scoatem o aluniță,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Epilarea mâinilor și a picioarelor

Epilatoarele de tip IPL sunt ușor de folosit și foarte versatile, ele fiind...

Citeşte mai mult
Medicină

Ce trebuie să știi despre chisturile mixoide: cauze, simptome, tratament ...

Chisturile mixoide sunt deformări mici rotunjite, care se dezvoltă în...

Citeşte mai mult
Sarcină

Skincare în timpul sarcinii: ce ai voie și ce nu?

Dacă sarcina ți-a adus și neplăceri, printre care acneea hormonală sau...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Este util zincul în tratamentul acneei?

Zincul este o substanță minerală, utilizată de corp în multe procese...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.