Dr. Nadia Gorduza

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 2000 si este specializata si certificata la nivel international in Terapie de Expunere Virtuala, Terapie de Cuplu prin Metoda Gottman si Psihoterapie Scurta Strategica.

Certificarea in Terapie prin Expunere Virtuala este la Virtually Better Inc, Atlanta USA, primul institut de cercetare si dezvoltare programe de "Virtual Exposure Therapy" pentru terapia Fobiilor Specifice, PTSD si Adictii. Este singurul psihoterapeut si trainer acreditat de renumitul  Institut Gottman, Seattle, USA in Romania pentru terapia de cuplu si parenting, Metoda Gottman. A absolvit High Clinical Master in Psihoterapie Strategica la Institutul de Psihoterapie Scurta Strategica din Arezzo, Italia.

Pasiunea pentru oameni si nevoile lor unice, dorinta permanenta de inovatie combinata cu experienta in businesul medical de peste 15 ani, au determinat-o sa infiinteze Id Therapy Bespoke Treatment Center, primul centru de solutii psihoterapeutice personalizate si consultanta psihologica din Romania creat pe conceptul inovativ de "bespoke medicine".

Este mama a 2 fetite, iubeste sa isi petreaca timpul liber cu familia, sa calatoreasca si sa citeasca.

Articole expert

Medicină

10 octombrie - Ziua Internațională a Sănătății Mintale. Sfaturi pentru... ...

Sănătatea mintală este unul dintre cele mai neglijate domenii ale sănătății...

Citeşte mai mult
Noutăți în depresie și anxietate

Yoga, o posibilă soluție pentru anxietate?[studiu]

Yoga are multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv ameliorarea simptomelor...

Citeşte mai mult
Stare de bine

Insomnia: Simptome & Cauze ● Tratament & Remedii

Afla de pe DOC.RO totul despre Insomnie ✅ Tipuri de insomnii • Cauze...

Citeşte mai mult
Sănătatea mamei

Impactul nasterii asupra sanatatii emotionale a parintilor

Sarcina, nasterea si ingrijirea copilului pot fi dificile, chiar si cand...

Citeşte mai mult
Psihologie și educație

6 sfaturi pentru a creste copii independenti

Ca si parinti, ne simtim bine - chiar extraordinar - atunci cand copiii...

Citeşte mai mult
Sarcină

Sarcina si problemele de sanatate mintala

Desi sarcina provoaca multe sentimente pozitive, o femeie poate resimti...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.