Dr. Nadia Gorduza

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 2000 si este specializata si certificata la nivel international in Terapie de Expunere Virtuala, Terapie de Cuplu prin Metoda Gottman si Psihoterapie Scurta Strategica.

Certificarea in Terapie prin Expunere Virtuala este la Virtually Better Inc, Atlanta USA, primul institut de cercetare si dezvoltare programe de "Virtual Exposure Therapy" pentru terapia Fobiilor Specifice, PTSD si Adictii. Este singurul psihoterapeut si trainer acreditat de renumitul  Institut Gottman, Seattle, USA in Romania pentru terapia de cuplu si parenting, Metoda Gottman. A absolvit High Clinical Master in Psihoterapie Strategica la Institutul de Psihoterapie Scurta Strategica din Arezzo, Italia.

Pasiunea pentru oameni si nevoile lor unice, dorinta permanenta de inovatie combinata cu experienta in businesul medical de peste 15 ani, au determinat-o sa infiinteze Id Therapy Bespoke Treatment Center, primul centru de solutii psihoterapeutice personalizate si consultanta psihologica din Romania creat pe conceptul inovativ de "bespoke medicine".

Este mama a 2 fetite, iubeste sa isi petreaca timpul liber cu familia, sa calatoreasca si sa citeasca.

Articole expert

Stare de bine

Criza vârstei mijlocii - mit sau realitate?

O dată cu înaintarea în vârstă, s-ar putea să începi...

Citeşte mai mult
Simptome și diagnostic în depresie și anxietate

Depresia - cauze, simptome și tratament

Depresia afectează tot mai mulți oameni. Fie că alegi să apelezi la un...

Citeşte mai mult
Psihologie și dezvoltare personală

De ce este important să petreci timp cu familia

Numeroase studii au arătat că timpul petrecut cu familia are multe beneficii,...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Tulburarea bipolară: progrese științifice în înțelegerea bolii

Într-un studiu genetic extins al tulburării bipolare, cercetătorii...

Citeşte mai mult
Psihologie și dezvoltare personală

10 sfaturi pentru gestionarea anxietății

Anxietatea este o stare emoțională normală și adesea sănătoasă. Cu toate...

Citeşte mai mult
Stare de bine

Îți lipsește motivația? Iată cum o recâștigi!

Te-ai întrebat vreodată ce este procrastinarea și de ce apare acest...

Citeşte mai mult
Medicină

Ce este dysania și cum se poate remedia?

Se întâmplă, uneori, ca dimineața alarma să sune, să te trezești...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.