Afrodiziace recomandate bărbaților de Ziua Îndrăgostiţilor şi nu numai

Încă din Antichitate, bărbații recurgeau la multe remedii naturale pentru a-și îmbunătăți viața sexuală, chiar și pe termen scurt. Iată cele mai eficiente alimente cu efect afrodiziac pentru bărbați, pe care le poţi testa chiar de Ziua Îndrăgostiţilor şi nu numai.

Fructele de mare

Fructele de mare sunt considerate afrodiziace în special datorită conținutului de zinc, element esențial în producția de testosteron. În plus, fructele de mare conțin și animoacizi și serotonină, influențând capacitatea organismului de a simți plăcerea.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Ginseng

Ginsengul este folosit de mii de ani pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Iar în perioada modernă, foarte multe studii i-au dovedit eficiența. Au existat și cazuri de femei pentru care ginsengul s-a dovedit util.

Wasabi

În cultura Japoneză, wasabi este un condiment recomandat bărbaților pentru o activitate sexuală constantă, fără probleme. Este un condiment cu un gust deosebit, care poate fi neplăcut pentru multe persoane.

Migdale

Migdalele sunt folosite în tradițiile indiane, arabe și chineze pentru a îmbunătăți performanțele sexuale ale bărbaților. Conțin printre altele vitamina B12, proteine, vitamina E și calciu.

Pudra de maca

Maca provine din America de Sud și se adaugă în preparate în general sub formă de pudră. Încă de pe vremea incașilor, numeroase „rețete” de creștere a dorinței sexuale și a rezistenței includeau pudră de maca.

Sparanghelul

Sparanghelul este cunoscut ca un aliment minune pentru sănătatea prostatei și a tractului urinar. În plus, se pare că poate crește dorința sexuală în cazul bărbaților.

Bananele

Bananele sunt oricum, popular și în glumă, asociate cu organul sexual masculin. Însă proprietățile lor au cu adevărat efecte pozitive asupra activității sexuale, datorită conținutului de vitamine și minerale, dar și de zahăr, care oferă energie.

 

 

Țelina

Poate cel mai popular afrodisiac, țelina nu îmbunătățește doar potența și dorința sexuală. Are efecte și asupra calității spermei și poate fi un ajutor prețios pentru cuplurile care vor să aibă un copil.

Avocado

Iată un lucru amuzant pe care probabil nu îl ştiai despre avocado: cuvântul aztec pentru avocado este "ahuacatl", care înseamnă "testicul". Dar pe lângă acest lucru, specialiştii spun că avocado conţine un nivel mare de acid folic, vitamina B9 (care îi furnizează corpului mai multă energie) şi vitamina B6 (care ajută la creşterea producţiei de testosteron).

Smochine

Aceste fructe nu doar că arată apetisant, dar specialiştii spun că se crede şi că ar fi un stimulent sexual, pentru că sunt bogate în aminoacizi, care stimulează rezistenţa sexuală şi cresc libidoul.

Ciocolata

Potrivit experţilor, ciocolata conţine fenetilamină, un stimulent care provoacă excitaţie şi un sentiment de bunăstare. Asigură-te că vei cumpăra de Ziua Îndrăgostiţilor ciocolată neagră care are cel puţin 75% cacao, pentru a te bucura de beneficiile boabelor.

Rodie

Delicioasele rodii sunt bogate în antioxidanţi, care sunt importanţi pentru a reduce inflamaţia din corp şi pentru a împiedica plăcile de aterom să se depună în arterele tale, iar astfel rodia ajută la asigurarea unei circulaţii mai bune a sângelui în toate zonele corpului tău, inclusiv în zona genitală. Specialiştii spun că au existat unele studii care sugerează că sucul de rodie ar putea fi de ajutor în tratarea disfuncţiei erectile.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Vinul roşu

Nu doar că te ajută să intri mai bine în "atmosfera" romantică dacă vrei să faci sex, dar trebuie să ştii că resveratrolul din vinul roşu este un puternic antioxidant care ajută la scăderea inflamaţiei din corp şi ajută, la propriu, pentru că îţi punele sângele în mişcare.

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0