Cancerul de piele este una dintre cele mai agresive forme de cancer.

Fă-ți astăzi testul pentru a vedea dacă te înscrii în categoria persoanelor cu risc de a dezvolta cancer de piele. Durează doar 3 minute.

Există trei tipuri majore de cancer de piele: carcinomul celular bazal (este cea mai comună formă); carcinomul celular scuamos (a doua cea mai comună formă), care își are originea în celulele pielii; melanomul, care este un tip de cancer care se dezvoltă din celulele ce produc pigmentul pielii, cunoscute că melanocite sau celulele care care formează melanină; acest tip de cancer este mai puțin comun, deși este mult mai periculos decât celelalte două forme.

Melanomul este cea mai periculoasă formă de cancer de piele și, totodată, formă care poate duce la deces. Melanomul se dezvoltă cel mai frecvent într-o aluniță sau apare brusc, ca o pată întunecată pe piele, care nu exista înainte. Diagnosticul timpuriu și tratamentul sunt cruciale pentru pacient. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, melanomul poate fi adeseori observat ușor pe piele, ceea ce îl face mai ușor de detectat în stadiile incipiente.

Înregistrează-te

Atenție! Parola trebuie să conțină cel puțin 8 caractere, litere majuscule și minuscule, cel puțin un număr și cel puțin un caracter special

Înregistrare

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Vă mulțumim!

Cererea de înregistrare a fost trimisa cu succes. Pentru a finaliza creearea contului pe acest website te rugam să intri pe adresa de email înscrisă în formular și să confirmi potrivit instrucțiunilor din mailul pe care îl vei primi din partea noastră.

În funcție de providerul tău de email mesajul de confirmare poate ajunte într-un interval de până la 30 de minute. vă rugam verificați și folderul Spam/Junk mail.

Așteptați ...